ΣΠΕΣΙΑΛ,ΤΡΑΓΑΝΟ,ΑΦΡΑΤΟ,ΓΛΥΚΟ ΜΙΛΦΕΙΓ!!!!!!!
Υλικά
3 σφολιατες τις οποίες ψήνουμε αφού τις τρυπησουμε και τοποθετήσουμε πανω τους κρόκο αυγού διαλυμένο με λίγο νεράκι στους 200 βαθμούς σε προθερμασμενο φούρνο να ροδισουν!
Αφήνουμε να κρυωσουν!
Κάνουμε και μια ΚΡΕΜΑ:
1 κιλό γάλα,
1 φλυτζάνι τσαγιού.ζάχαρη,
1 βανίλια,
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο,
4 κουταλιές της σούπας Κουστερ παουντερ,
2 κουταλιές.της.σούπας.αλεύρι,
2 κρόκους αυγών
Ζεσυαινουμε γάλα,ζάχαρη,και ρίχνουμε το διαλυμένο Κάστερ παουντερ,αλεύρι,μόλις.πήξει κατεβάζουμε
Προσθέτουμε,κρόκους,βουτυρο,βανίλια
Αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας κατα διαστήματα
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε την πρωτη σφολιατα,απάνω κρέμα,ξανά σφολιατα.ξανά κρέμα κλείνουμε με.την τριτη,και στην συνέχεια βάζουμε με.μια.σπάτουλα πολύ.λίγη σαντιγυ στην μέση,αυτό το κρατάει τραγανό μέρες,και τελειωνουμε με μπολικη κρέμα,τριμμένη ψημένη σφολιατα και μπολικη άχνη!!!!
Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
