Τυροψωμάκια με γιαούρτι, φέτα και μυρωδικά. {Ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες }
ΣΥΝΤΑΓΉ🍚
ΥΛΙΚΑ:1 πακέτο φαριν απ,
1 κεσεδάκι γιαούρτι,
2 αυγουλάκια +1 κρόκο ,
1 φλιτζάνι λάδι,
300 γραμμάρια φέτα,
βασιλικό ξερό,
ρίγανη ξερή,
δεντρολίβανο,
ελάχιστο αλάτι .
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Ξεκινάμε με τα αυγά, στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, το γιαούρτι, το λάδι τη φέτα, τα μυρωδικά (εκτός από το δεντρολίβανο ) και στο τέλος το αλεύρι και πλάθουμε μπαλάκια.
Τα αλείφουμε με τον κρόκο για να πάρουν χρώμα και πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά (ανάλογα το φούρνο ) σε αέρα.
🍎Στα μυρωδικά λειτουργούμε κατά βούληση.
🍎Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το δεντρολίβανο με σουσάμι σε όσους αρέσκονται σε πιο ήπιες γεύσεις.
🍎Λαδώνουμε λίγο το ταψί μας ή το πυρέξ για να μη μας κολλήσουν ή βάζουμε μια λαδόκολλα.
~ Καλή επιτυχία ~
Olga Michou--"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ