Vegan
Αυτή η συνταγή είναι εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη!
Υλικά
½ φλιτζάνι ζάχαρη
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
1 φακελάκι 20 γραμ,Μπέικιν πάουντερ
¼ κούπα τσαγιού τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού
½ κουτ σουπας κανέλα
2-2 ½ φλιτζάνια αλεύρι, κοσκινισμένο
1/2 κουτ γλυκού γαρύφαλλο
Τι κάνουμε
Σε ένα μπολ, βάζουμε τη ζάχαρη, λάδι, χυμό πορτοκάλι και μπέικιν πάουντερ.
Ανακατεύουμε καλά να λιώσει η ζάχαρη
Προσθέτουμε ξύσμα κανέλα, γαρύφαλλο, και 2 φλιτζάνια αλεύρι · αναμιγνύουμε καλά.
Προσθέτουμε αλεύρι όσο χρειάζεται για να γίνει μαλακή η ζύμη και να πλάθεται.για 20 λεπτά περίπου
Πλάθουμε σε ότι σχήμα μας αρέσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς .
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι ,Καλή επιτυχία!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Αυτή η συνταγή είναι εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη!
Υλικά
½ φλιτζάνι ζάχαρη
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
1 φακελάκι 20 γραμ,Μπέικιν πάουντερ
¼ κούπα τσαγιού τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού
½ κουτ σουπας κανέλα
2-2 ½ φλιτζάνια αλεύρι, κοσκινισμένο
1/2 κουτ γλυκού γαρύφαλλο
Τι κάνουμε
Σε ένα μπολ, βάζουμε τη ζάχαρη, λάδι, χυμό πορτοκάλι και μπέικιν πάουντερ.
Ανακατεύουμε καλά να λιώσει η ζάχαρη
Προσθέτουμε ξύσμα κανέλα, γαρύφαλλο, και 2 φλιτζάνια αλεύρι · αναμιγνύουμε καλά.
Προσθέτουμε αλεύρι όσο χρειάζεται για να γίνει μαλακή η ζύμη και να πλάθεται.για 20 λεπτά περίπου
Πλάθουμε σε ότι σχήμα μας αρέσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς .
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι ,Καλή επιτυχία!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ