Όσες φορές και να τα φτιάξω τα μικρά μου τρελαίνονται...😍
Για τα κίτρινα...
130 ml χυμό Ροδάκινο ή κοκτέιλ φρούτων
7 φύλλα ζελατίνης
1 κ.σ. μέλι
Για τα κόκκινα...
130 ml χυμό Βύσσινο ή Φραγκοστάφυλο
7 φύλλα ζελατίνης
1 κ.σ. μέλι
Μουσκέυμε την ζελατίνη σε ένα μπολ με κρύο νερό για λίγα λεπτά (2-3') για να μαλακώσει.... βάζουμε σε ένα μπρίκι τον χυμό, το μέλι και την ζελατίνη.
Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί και να λιώσει η ζελατίνη.
Προσοχή! Δεν το βράζουμε..Μόλις είναι έτοιμο το ρίχνουμε σε θήκες σιλικόνης και το βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες... τα ξεφορμάρομαι και τα φυλάμε σε κλειστό βάζο στο ψυγείο.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ