Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Παγωτό Μερέντα !!!


ΥΛΙΚΆ:
2 κουτιά γάλα εβαπορέ παγωμένα,
1 ζαχαρούχο παγωμένο,
1 μικρή συσκευασία μερέντα,
1 μικρή συσκευασία μπισκότα γεμιστά σπασμένα με το χέρι σε χοντρά κομμάτια,
σιρόπι σοκολάτας

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μίξερ τα γάλατα να αφρατέψουν και προσθέτουμε το ζαχαρούχο συνεχίζοντας το χτύπημα για 2 λεπτά ακόμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μερέντα συνεχίζοντας το χτύπημα και όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά βάζουμε τα σπασμένα μπισκότα.
Για έξτρα σοκολατένια γεύση ρίχνουμε αν θέλουμε και λίγο σιρόπι σοκολάτας.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με μια σπάτουλα για να ενωθούν τα υλικά.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μεγάλο μπολ και τοποθετούμε το παγωτό στην κατάψυξη.
Σερβίρουμε γαρνίροντας το με σιρόπι σοκολάτας. Καλή επιτυχία!!

Dimitra Argeiti-οι χρυσοχέρες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ