ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΧΙΟΝΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΩΣ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΣΙΑΛ!!!
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
Υλικά
3 αυγά,
175 γρ αλεύρι φαριν απ
175 γρ ζάχαρη
175 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
1 κουταλάκι μπεικιν παουντερ
1 βανίλια
Χτυπάμε βούτυρο με ζάχαρη -προσθέτουμε τα αυγά το αλεύρι με το μπέκιν και την βανίλια.
Το ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 30 λεπτα παγώνει το κόβουμε στην μέση κάνουμε και μια κρέμα
ΚΡΕΜΑ
1 κιλό γάλα
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
4 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 βανίλια
2 κρόκους αυγών
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
5 κουταλιές της σούπας καρύδα
ΣΙΡΟΠΙ
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 φλυτζάνι τσαγιού νερό
βράσιμο.3 λεπτα
Το συναρμολογούμε δηλαδή παντεσπανι σιροπιασμα κρεμα παντεσπανι σιροπιασμα και τέλος σαντιγί και μπολικη καρύδα!!!
Tzeni Tsanaktsidou-οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ