Πτι φουρ με μερέντα
1 Βιτάμ 250γρ
1 φαρίνα 500γρ
1 φλτ. τσαγιού ζάχαρη
2 αυγά
2 κρόκους
1 βανίλια
ξύσμα πορτοκαλιού
λίγο μπέικιν πάουντερ
Χτυπάμε το Βιτάμ με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
Μετά ρίχνουμε την βανίλια το ξύσμα τα αυγά και τέλος την φαρίνα με το μπέικιν πάουντερ. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε σε λαδόκολλα τα ψήνουμε για 10 λεπτά στους 160 όταν κρυώσουν βάζουμε την μερεντα.
Καλή επιτυχία!!!!!!
Katerina Kostanasiou-Tatsi