ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΈΛΕΣΗ
2 ποτήρια νερό λίγο λάδι λίγο ξύδι λίγο αλάτι αλεύρι όσο πάρει για μην κολλάει η ζύμη μας.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί μισή ωρίτσα χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλάκια ...έχω πει και έχω δείξει πολλές φορές τη διαδικασία που θα τη δείτε παρακάτω φωτό.
Θέλουμε επίσης λάδι με βούτυρο λιωμένο τυρί φέτα 1 αυγό μέσα στο τυρί λίγο λάδι και γάλα.
Ανοίγουμε ένα φύλλο λαδώνουμε κλείνουμε και ξανά πάλι ανοίγουμε ...
Οι φωτογραφίες θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι κάνω.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο Φούρνο 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά ανάλογα το φούρνο. !
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Θεοδοσια χαλβατζη - οι χρυσοχερες -ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ