Εύκολα, γρήγορα, και πολύ νόστιμα...!
300 γρ. τριμμένο γκούντα
4 κουταλιές σούπας παρμεζάνα
2 αυγά
4-5 κουταλιές σούπας αλεύρι κατά προτίμηση φαρίνα βοηθάει να φουσκώσουν.
Ανακατεύουμε όλα καλά μαζί.
Βάζουμε στο ψυγείο 30`.λεπτά.
Κάνουμε μπαλίτσες και τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι και βαθύ σκεύος και να μην ακουμπάνε μεταξύ τους με αραβοσιτέλαιο! !!
Gogo Samiou-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ