Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Κανελόνια με λευκή κρέμα και κοτόπουλο !!!


ΥΛΙΚΑ:
Κανελόνια
κοτόπουλο φιλέτο
2 πιπεριές ψιλοκομμένες
1 μικρή κρέμα γάλακτος
κίτρινο τριμμένο τυρί
φέτα σε μικρά κυβάκια
λευκό κρασί
ρίγανη σκόρδο σκόνη
λίγο κύμινο
αλατοπίπερο


Τσιγαρίζω το κοτόπουλο κομμένο  σε κυβάκια με λίγο λάδι.
προσθέτω τις πιπεριές το κρασί τα μυρωδικά και αφήνω να μαλακώσουν αρκετά .
Γεμίζω τα κανελόνια με την γέμιση παραχώνοντας και κομμάτια φέτας .
Βάζω την κρέμα γάλακτος πάνω στα κανελόνια ,προσθέτω και νερό να μισοκαλύπτει τα κανελόνια και ψήνω για 20 λεπτά σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο .
Κλείνω τον φούρνο .
Ξεσκεπάζω σε λίγη ώρα και ρίχνω το τριμμένο τυρί και τα αφήνω να ψηθούν μέχρι να πιουν τα υγρά τους και να λιώσει το τυρί.



Γκουτζίδου Αθηνά Αθηνούλα‎ oi χρυσοχερες-ηδες


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ