Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Ρυζόγαλο σπέσιαλ !!!!



Φτιάχνουμε ρυζογαλάκι που αρέσει σε όλους !!!!

Υλικά :
3/4 του φλιτζανιού ρύζι γλασέ,
3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη,
6 φλιτζάνια γάλα φρέσκο,
4 κουταλιές κορν φλάουρ,
βανίλια,
 φλούδα λεμονιού

Βράζουμε το ρύζι με δύο φλιτζάνια νερό να μαλακώσει και να πιει τα υγρά (ίσως χρειαστεί και άλλο νερό αν τυχόν δεν έχει μαλακώσει).
Προσθέτουμε την ζάχαρη και τα πέντε φλιτζάνια γάλα, την βανίλια, την φλούδα λεμονιού.
Στο ένα φλιτζάνι γάλα διαλύουμε το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε και αυτό στο ρύζι.
Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει ελαφρώς η κρέμα.
Σερβίρουμε σε μπολ και γαρνίρομαι με κανέλα!!

Reggina Filippou-oi χρυσοχερες-ηδες



ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ