Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Γλυκάκι ελαφρύ και εύκολο !!!


 Υλικά
1 πακέτο σφολιάτα
2 φλιζάνια ζάχαρη
2 φάκελλο σαντιγί
2 φλιζάνια γάλα φρέσκο.

Χτυπάμε την συνταγή με το γάλα την βάζουμε στο ψυγείο.
Κόβουμε την σφολιάτα σε τετράγωνα κομμάτια και τα τεντώνουμε λίγο για ανοίξουν.
Εχουμε προθερμάνει  το φούρνο και ψήνουμε ώσπου να ροδίσουν.
Κάνουμε ένα σιρόπι με 2 φλιτζάνια ζάχαρη ένα και μισό φλιτζάνι νερό μισό λεμόνι λίγη βανίλια. Όταν κριώσει βουτάμε την σφολιάτα στο σιρόπι ανάμεσα βάζουμε σαντιγί.
Πασπαλίζουμε και με λίγη κανέλα .

Δέσποινα Αθηνέου‎ οι χρυσοχερες-ηδες


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ