Σιροπιαστά Κανταϊφάκια με κρέμα απο γαλακτομπούρεκο που σίγουρα θα τα αγαπήσετε πάρα πολύ!! Ιδανικά για Γιορτές, Χριστούγεννα ,Πάσχα, Γάμους, Βαφτίσια Θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους!!
Yλικά-Ιngredients
Για το σιρόπι-For the syrup
700 γρ ζάχαρη-700 gr sugar
600 γρ νερό-600 gr water
1 στικ κανέλας-1 cinnamon stick
Φλούδες από λεμόνι-Lemon peels
Για την κρέμα-For the cream
100 γρ σιμιγδάλι ψιλό-100 gr fine semolina
30 γρ κορν φλάουρ-30 gr cornstarch
150 γρ ζάχαρη-150 gr sugar
700 γρ γάλα-700 gr milk
1 κρόκος αυγού-1 yolk
2 βανίλιες-2 vanilla
70 γρ βούτυρο-70 gr butter
Για την ζύμη-For the dough
450 γρ κανταίφι-450 gr kadaifi
350 γρ λιωμένο βούτυρο-350 gr melted butter
ΔΕΙΤΕ την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα πατώντας ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=dWux6AneRdU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3bY9YyHtL09_jL4_BII_V9Ac-siqQTZLNpqvW9b8XMPN0qG6mj6AP2O2g
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ