ΥΛΙΚΑ
-2 φύλλα σφολιάτας
-12 φέτες ζαμπόν
-22 φέτες τυρί του τοστ gouda
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
-3κτσ. ελαιόλαδο
-2κτσ. βασιλικό ψιλοκομμένο
-1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-1 ντομάτα περασμένη από τον τρίφτη
-1κτγ. πάστα ντομάτας
-1/2 ποτήρι νερό
-αλάτι και πιπέρι
ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις για 20 λεπτά
ή ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά!!!
ΔΕΙΤΕ την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα πατώντας ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=dg6dceJN6LI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0yWsfIWiujYa9KF07QFPYkSQF7sQts5WBtJV5FvUIcCZYlq13PivgWe3I
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ