Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Λάχανο με μοσχαρίσιο κρέας !!!



Λάχανο με μοσχαρίσιο κρέας ( ουρά)

Θα χρειαστούμε για 2 μερίδες

5-6 κομμάτια μοσχαρίσιο κρέας ( ουρά )
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι κόκκινο
2 δαφνόφυλλο
Μισό μέτριο λάχανο ψιλοκομμένο
1 κ.γ κουρκουμα
1/2 Κ.γ ζάχαρη
2 τριμμένες ντομάτες
1 ψιλοκομμένο καρότο
Λίγο κόκκινο κρασί
Αλάτι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο




Πλένουμε καλά το κρέας και το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας
Βάζουμε το λάδι στη κατσαρόλα να καεί σοτάρουμε το κρεμμύδι λίγο όχι να πάρει χρώμα, ίσα ίσα να μαραθεί.
Ρίχνουμε το κρέας μέσα και σοτάρουμε με το κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα το κρέας προς το τηγανητό
Προσθέτουμε τη ντομάτα και σβήνουμε με το κρασί Ρίχνουμε αλάτι ρίγανη και το ψιλοκομμένο καρότο με λίγο νερό Αφήνουμε για να βράσει μισή ώρα



Βγάζουμε το κρέας από την κατσαρόλα Και Ρίχνουμε το λάχανο μας μέσα ανακατεύουμε με μισό λίτρο νερό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαραθεί το λάχανο
Ξανά βάζουμε το κρέας μέσα στη κατσαρόλα με το λάχανο με άλλο μισό λίτρο νερό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να έχει ρουφήξει το νερό τραβάμε την κατσαρόλα από την φωτιά και είναι έτοιμο
Σερβίρουμε με λεμόνι και λίγο μπούκοβο.

Καλή επιτυχία !!
Panagiota Kiriakou-οι χρυσοχερες-ηδες


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ