Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ρολάκια σφολιάτας με φιλέτο κοτοπουλο και τσένταρ!!!



Υλικά:

1 φύλλο σφολιάτας
Τυρί κρέμα (Φιλαδέλφεια)
Γκούντα τυρί σε φέτες
Κοτόπουλο ή γαλοπούλα ή ζαμπόν σε φέτες
Τσένταρ τριμμένο




Εκτέλεση:

Ανοίγουμε τη σφολιάτα και αλείφουμε με τυρί Φιλαδέλφεια. Αφήνουμε τη μια άκρη περίπου 2 δάκτυλα χωρίς υλικά για να μπορούμε να κλείσουμε καλά το ρόλο.
Βάζουμε φέτες τυριού, μετά φέτες γαλοπούλας και τυλίγουμε το φύλλο μας σφιχτα. Το κόβουμε σε ρολάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί.

Πασπαλίζουμε με τυρί τσένταρ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 20 με 25 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Μπορείτε να βάλετε τυρί και αλλαντικά της αρεσκείας σας.
Γρήγορα και εύκολα!!!
Καλή επιτυχία!!!

 Elena Psillia-οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ