Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Κορμός Φράουλας!!!




Εύκολος και γρήγορος!!!
 Yλικά
5 αυγά,
1 κουπα αλεύρι,
3/4 της κούπας ζάχαρη,
1 κουταλάκι κοφτό μπέικιν,
1/2 κουταλάκι σόδα,
1 κουταλάκι κοφτό κορν φλαουερ,
μισό ξύσμα λεμονιού,
3 κουταλιές λάδι
3 κουταλιές γάλα
2 βανίλιες

Ζάχαρη και αυγά χτυπάμε για 5-7 λεπτά-βανίλιeς-λάδι- το ξύσμα και με μια Μαρίζα τα στερεά υλικά και το γάλα σιγά σιγά.
Ψήνουμε για 13-15 λεπτά.

Γεμιση
1 Μόρφατ,
70 γρ.άχνη,
1 βανίλια.
Όταν κρυώσει το παντεσπάνι απλώνουμε επάνω την σάλτσα φράουλας και μετά την σαντιγί.
Φτιάχνουμε ρόλο και κατάψυξη για 2 ώρες.
Μετά το διατηρούμε στην συντήρηση!!!😋😋😋😋

Athena Kousta‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ