ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ:
Βάζουμε στο μπολ 250 ml γάλα χλιαρό,250 ml νερό χλιαρό,10 γραμμάρια μαγιά νωπή,1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα.
Συνεχίζουμε ρίχνουμε 70 ml σπορέλαιο, 200 γραμμάρια αλεύρι 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ανακατεύουμε με.σύρμα.
Τέλος προσθέτουμε χούφτα χούφτα 200γραμμαρια αλεύρι θέλουμε αφράτη ζύμη.
Οπότε την τοποθετούμε στον πάγκο μας και την ζυμώνουμε 5 λεπτά.
Την σκεπάζουμε στο μπολ με ζελατίνη και την αφήνουμε 40 λεπτά.
Στην συνέχεια την μεταφέρουμε στον πάγκο μας την ξαναζυμώνομαι την ανοίγουμε φύλλο πάχους 1 εκατοστού και κόβουμε με ένα ποτήρι,αρκετά μεγάλο στόμιο δισκάκια.
Τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα στο ταψί τα σκεπάζουμε για 30 λεπτά.
Τέλος τα τρυπάμε με το δάχτυλο απάνω αλείφουμε με λάδι ρίχνουμε.σουσάμι και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις για 15 λεπτά!!!
Συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou--Αγαπάμε Μαγειρική !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ