Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Πεινιρλί αφράτα τραγανά τέλεια !!!!



ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΦΡΑΤΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΠΕΙΝΙΡΛΙ !!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ:
Βάζουμε σε ένα μπολ 25 γραμμάρια μαγιά νωπή,ρίχνουμε λίγο χλιαρό νερό,και 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι ανακατεύουμε και το σκεπάζουμε για 20 λεπτά!
Σε άλλο μπολ βάζουμε 500 γραμμάρια αλεύρι ,λίγη ζάχαρη,και 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι!
Ρίχνομαι και το μείγμα μαγιάς,προσθέτουμε 300 ml χλιαρό νερό,5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ζυμώνουμε να έχουμε μια αφράτη μαλακή ζύμη την οποία την σκεπάζουμε για 1 ώρα!
Στην συνέχεια την τοποθετούμε στον πάγκο μας και την ζυμώνουμε 5 λεπτά!



Συνεχίζουμε την κόβουμε σε ίσα κομματάκια τα οποία το καθένα τα ανοίγουμε φυλλαράκια μακρόστενα τους δίνουμε το σχήμα τους τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα στο ταψί μας και στο καθένα βάζουμε μια κουταλιά της σούπας κέτσαπ,κυβάκια ζαμπόν και κυβακια κασέρι!
Απάνω λίγο ελαιόλαδο και ρίγανη!



Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς 15 λεπτά!!!
Φυσικά ανάλογα τον φούρνο!!
Στο τελευταίο λεπτό τοποθετούμε πάνω από μια λεπτή φέτα κασέρι!!!

Συνταγή Από Tzeni Tsanaktsidou--Αγαπάμε Μαγειρική !!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!!






ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ