Από τα ποιο υπέροχα τραγανά αφράτα κουλουράκια που θα έχετε φτιάξει και δοκιμάσει!!!
Συνταγή-Υλικά-Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μπολ 380 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό και το δουλεύουμε πολύ καλά να αφρατέψει.
Ρίχνουμε 8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη,1 βανίλια,λίγο αλάτι και το δουλεύουμε.
Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο και το δουλεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε περίπου 550 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα απ χούφτα χούφτα και το ζυμώνουμε.
Ρίχνουμε ξύσμα 1 πορτοκαλιού και το ζυμώνουμε.
Παίρνουμε λίγη λίγη ζύμη κάνουμε κορδονάκια μικρά τα στριφογυρίζουμε και τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα στο ταψί.
Και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμένο για 15 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο!
Συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou-Αγαπάμε Μαγειρική !!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ