Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Μοσχάρι ψητό κατσαρόλας με πιλάφι !!!




Ένα πολύ εύκολο φαγητό που θέλει χρόνο για να ψηθεί.. Κατά τα άλλα θα εντυπωσιάσετε όταν το σερβίρετε!!!


ΥΛΙΚΑ
-1 κιλό μοσχάρι νουά
-50ml ελαιόλαδο
-2 καρότα
-1 κρεμμύδι ξερό
-1 ποτήρι λευκό κρασί
-500-700ml βραστό νερό
-2 φύλλα δάφνης
-1 κύβο λαχανικών
-αλάτι και πιπέρι



Δείτε την συνταγή εδώ βήμα βήμα --> https://youtu.be/XgZhX3_68SI


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ