Υλικά
3 ασπράδια αυγών
1 κούπα τσαγιού άσπρη κρυσταλλική ζάχαρη
1 κούπα τσαγιού ζάχαρη άχνη
1 κουταλιά του γλυκού χυμό από λεμόνι
2 κουταλάκια του γλυκού ούζο
Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ μαζί με τον χυμό από το λεμόνι πολύ δυνατά και προσθέτουμε σιγά σιγά την κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να γίνει μαρέγκα σφιχτή !!!
Μετά με μία μαρίζ σπάτουλα και με απαλές κινήσεις προσθέτουμε ανακατεύοντας και την άχνη ζάχαρη.
Συγχρόνως προσθέτουμε και το ούζο.