Λαχταριστό πολύ εύκολο γλυκάκι όλο σοκολάτα και με άρωμα καρύδας !!!
Υλικά-Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα 3 κουτ.σούπας γεμάτες αλεύρι 60 γρ. 3 κουτ.σούπας γεμάτες νισεστές 60 γρ.3 κουτ.σούπας κακάο 1 ποτήρι ζάχαρη 200 γρ. μια βανίλια ανακατεύουμε με το σύρμα βάζουμε 1 λίτρο γάλα ανακατεύουμε καλά και βάζουμε να βράσει ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να δέσει η κρέμα βγάζουμε από την φωτιά και βάζουμε 80 γρ κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια.
Ανακατεύουμε να ενσωματωθεί καλά.
Σε 7-8 φλιτζανάκια του ελληνικού τον 150 μλ η ποτηράκια τα γεμίζουμε με την κρέμα αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες.
Για να βγάλουμε την κρέμα ξεκολλάμε γύρω γύρω από πάνω και αναποδογυρίζουμε το φλιτζανάκι σε πιάτο που έχουμε βάλει 80 γρ ινδική καρύδα και κυλάμε να κολλήσει παντού.
Στολίζουμε με κερασάκι και φυλλαράκια δυόσμου -προαιρετικά !!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Πετρινα Μπαρδανη--Οι Χρυσοχερεσ -ηδεσ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ