Υλικά
2 κούπες αμύγδαλα ψημένα
1 κουτί ζαχαρούχο
5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 σφηνάκι βότκα
400 γρ κουβερτούρα γάλακτος
Εκτέλεση
Ψήνουμε τα αμύγδαλα στο βάζουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο με τη ζάχαρη να λιώσουν κ να πάρει ένα χρυσάφι χρώμα
Ρίχνουμε μέσα τα αμύγδαλα ανακατεύουμε κ αφήνουμε να κρυώσει
Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το ζαχαρούχο τη σοκολάτα κ τα καραμελωμένα αμύγδαλα ανακατεύουμε
Βάζουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα κ περνούμε με ένα κουτάλι της σούπας από το μείγμα κ το αδειάζουμε στο ταψί τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.
Συνταγή από Maria Georgiadou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ