ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβω περίπου 250γρ.φετα και 100γρ. ρεγκάτο ή γκούντα( εγώ βάζω λίγο παραπάνω φέτα)
Λαδώνω ένα ταψάκι 22εκ.και τοποθετώ το πρώτο φύλλο ( χρησιμοποιώ Ζαγορήσιο)
Από πάνω βάζω τα τυριά,στην συνέχεια βάζω το άλλο φύλλο.
Λαδώνω και βάζω τυριά αυτό το κάνω μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα
Στην συνέχεια χτυπάω 3 αυγά με 1 κουτάκι σόδα,κόβω την πίτα το ρίχνω από πάνω και πασπαλίζω με σουσάμι
Ψήνω στον αέρα στους 180βαθμους μέχρι να ροδίσει..
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΚΟΝΗΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ