Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Ρυζογαλάκι μυρωδάτο !!!!



Ρυζόγαλο με φρέσκο πρόβειο γάλα ζεστό και μυρωδάτο... με αρώματα λεμονιού, βανίλιας, μελιού, και κανέλας....😋😋

1 λίτρο γάλα πρόβειο
1 ποτήρι νερό
1 φλυτζανάκι του καφέ ρύζι γλασέ
3 γεμάτες κουταλιές μέλι
4 κουταλιές άνθος αραβοσίτου
Ξύσμα λεμονιού



Βράζουμε το ρύζι σε κατσαρόλα μέχρι να χυλώσει.
Προσθέτουμε το γάλα (και ένα ποτήρι νερό επειδή το πρόβειο είναι παχύ γάλα για να το αραιώσω ελαφρώς) .



Διαλύουμε το άνθος αραβοσίτου το προσθέτουμε μέσα μαζί και το μέλι και το ξύσμα λεμονιού.
Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αρχίζει να κοχλάσει και να πήξει.
Το σερβίρουμε με κανέλα😋

Μπορείτε να το φτιάξετε με ότι γάλα έχετε !

Συνταγή φωτό Marina Hatzidaki Οι Χρυσοχέρες-ηδες