Μπακαλιάρος παστός στο φούρνο στιφαδάκι... Μπουκιά και συχώριο 😋😋 φαγητό για πολλές βούτες 👌👌
Κόβουμε σε μικρές φέτες τον μπακαλιάρο και τον ξαλμυρίζουμε αλλάζοντας τακτικά το νερό για 36 ώρες....✓
Κόβουμε 1 κιλό κρεμμύδια σε χοντρές φέτες και τα σοτάρουμε πολύ καλά μέχρι να μαραθούν με το ελαιόλαδο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε 3 με 4 ντομάτες τριμμένες, και σάλτσα ντομάτας από βάζο αν έχετε ,αν όχι τότε του εμπορίου.
Αλάτι πιπέρι κύμινο και 2 φύλλα δάφνης.
Τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά τουλάχιστον...✓
Στη συνέχεια απλώνουμε τον μπακαλιάρο στο ταψί, στύβοντας λίγο να φύγει το πολύ νερό, και περιχύνουμε από πάνω με τη σάλτσα κρεμμυδιών....✓
Ψήνουμε στο φούρνο στους 220 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά στο πιο χαμηλό στάδιο η σχάρα...✓
Εκτέλεση φωτό από Marina Hatzidaki ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ