Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Μοσχάρι με φρέσκο αρακά !!!




Μοσχάρι με φρέσκο αρακά,πολύ εύκολη και γευστική συνταγή  !!!


Συνταγή:
1 κιλό μοσχάρι κομμένα.
1.5 κούπα αρακά.
2κσ ελαιόλαδο.
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 καρότο ψιλοκομμένο.
1 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο.
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
λίγο θυμάρι.
Λίγο κόκκινο κρασί.
Αλάτι και πιπέρι.





1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα.
2. Σοτάρουμε το κρέας.
3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, σκόρδο,καρότο ανακατεύουμε για 4 λεπτά.
5. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μυρωδικά' και το κρασί.
Σιγοβράζουμε 50 λεπτά και όταν μαλακώσει το κρέας βάζουμε τον αρακά και βράζουμε ακόμα 30 λέπια.

Συνταγή από κ.'Αννα Αννούλα-Οι Χρυσοχέρες-ηδες