Φιστικάκι κανείς;;;;Γλυκό κουταλιού φιστίκι Αιγίνης!!!!
Καθορίζουμε τα φιστίκια, τα τρυπάμε από βράζουμε 3νερα.
Τα βάζουμε μισή ώρα στην γαλαζόπετρα ξεπλένουμε έπειτα μισή ώρα στο ξινό.
Φτιάχνουμε το σιρόπι τα βάζουμε μέσα να πάρουν μια βράση σβήνουμε το μάτι και τα αφήνουμε μέχρι το πρωί.
Βλέπουμε πως είναι το σιρόπι και το ξαναβράζουμε μέχρι να δέσει.
Αξίζει τον κόπο να το φτιάξετε συνοδεύει υπέροχα το παγωτό καϊμάκι!!!
ΣΙΡΟΠΙ
800γρ φιστίκι 4 ποτήρια ζάχαρη 3ποτήρια νερό.
Συνταγή από κ. Νίκη Σαραγά-Οι Χρυσοχ'ερες-ηδες