Κορμός μερέντας γλυκάκι κλασικό και αγαπημένο!!!
Υλικά:
1 μερέντα 400 γρ.
1 κρέμα γάλακτος 200 μλ.
1,5 πακέτο μπισκότα πτι μπερ.
70 γρ.κουβερτούρα.
2 κουταλιές σ.βιτάμ.
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ χτύπησα με το μίξερ την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει στη συνέχεια πρόσθεσα τη μερέντα και τα ανακάτεψα.
Με ένα κουτάλι έσπασα σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα και τα πρόσθεσα μέσα στο μπολ.
Έλιωσα την κουβερτούρα με το βιτάμ και τα ενσωμάτωσα όλα μαζί.
Έβαλα το μείγμα σε λαδόκολλα το τύλιξα και το έβαλα στη φόρμα του κέϊκ και το έβαλα στην κατάψυξη για 3 ώρες να σφίξει.
Το έβγαλα και γαρνίρισα με κουβερτούρα σοκολάτας και λευκή.
Έτοιμο να το απολαύσουμε !!!!!
Συνταγή από κ. Κατερινα Μαδικα-Οι Χρυσοχέρες-ηδες