ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΑΦΡΑΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ-ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ-ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ και ΑΦΡΑΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ!!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
Χτυπαμε 6 αυγα με 1 κ.σ.ζαχαρη να αφρατεψουν!
Ριχνουμε 6 κ.σ γαλα φρεσκο,6 κ.σ σπορελαιο και τελος κοσκινισμενα 6 κ.σ.γεματες αλευρι φαριναπ,1 φακελακι μπεικιν παουντερ,1 βανιλια και 5 κ.σ κακαο!
Βαζουμε το μείγμα σε ταψι η πυρεξ (26 ν) και το ψηνουμε για 15 λεπτα προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα στους 180 βαθμους!
Ελενχομαι με ξυλακι απο σουβλακι γιατι διαφερουν οι φουρνοι!
Συγχρονως βραζουμε το ΣΙΡΟΠΙ:
2 φλ.τσαγιου νερο με 2 φλ.τσ ζαχαρη για 4 λεπτα!
Σιροπιαζουμε και τα.δυο καυτα!
Αφου κρυωσει βαζουμε μερικες κουταλιες ζαχαρουχο κανονικο δηλαδη περα.δωθε !
Πανω στο κανονικο ζαχαρουχο βαζουμε καραμελωμενο ζαχαρουχο το οποιο το εχουμε αφρατεψει καλα με λιγο γαλα!
Τελος χτυπαμε 300 γρ κρεμα γαλακτος πληρες με λιγη αχνη και βαζουμε απανω η σχεδιο οπως εγω η σε ολο!
Συνταγή φωτογραφία εκτέλεση από κ. Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!