Προετοιμαστείτε για το χειμώνα & Αποθηκεύστε Φρέσκα φασολάκια στην κατάψυξη!!
❗Μαγειρέψτε μέχρι να αλλάξουν ελαφρώς κίτρινο χρώμα περίπου 7-10 λεπτά Ανάλογα με την κατσαρόλα!!!
❗Μαγειρεύουμε τα φασολάκια χωρίς να περιμένουμε να ξεπαγώσουν!!
❗Μόλις ρίξουμε τα φασολάκια ρίχνουμε ζεστό νερό αλάτι καρυκεύματα και τα αφήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία να μαγειρευτούν!!
❗Προσπαθούμε όσον είναι δυνατόν να βγάλουμε τον αέρα από τα σακουλάκια όταν αποθηκεύουμε τα φασολάκια!!
❗Οι ντομάτες πρέπει να είναι η μισή ποσότητα από τα φασολάκια !!!!
❗Πλένουμε τα φασολάκια με τρεχούμενο νερό 2 με 3 φορές και στραγγίζουμε
❗Ρίχνουμε τα φασολάκια σε ένα μεγάλο ταψί για να κρυώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα!!!
❗Τα αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι και 1 χρόνο
Υλικά
1500 γρ φρέσκα φασολάκια
850 γρ ντομάτες
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΔΩ --> Αν θέλετε να δείτε πως θα αποθηκεύσετε φρέσκα Φασολάκια στην κατάψυξη δείτε στο σύνδεσμο
⤵️⤵️
https://bit.ly/3iM2jDu