ΕΝΑ ΚΕΙΚ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΟ!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΠΑ(250ml):
5 αυγα,
1 κουπα σπορελαιο,
1,5 μιση κουπα ζαχαρη,
μιση κουπα γαλα.φρεσκο,
μιση κουπα.χυμο φρεσκου πορτοκαλιου,
500 γρ αλευρι φαριναπ,
1 βανιλια ξυσμα 2 πορτοκαλιων!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να ασπρισουν!
Ριχνουμε σιγα-σιγα το γαλα-σπορελαιο-χυμο!
Τελος σιγα σιγα ριχνουμε το αλευρι-βανιλια-ξυσμα!
Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι μας(30ν) ριχνουμε το μείγμα και ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 50 λεπτα!
Σβηνουμε τον φουρνο και το αφηνουμε μεσα αλλα.10 λεπτα!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!