Σήμερα είπα να κάνω ψωμάκι..
Σε μια λεκάνη βάζω 1 κιλό αλεύρι, 1 φακελάκι ξερι μαγιά, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,χλιαρό νερό ζυμώνω .
Σκεπάζω με μια πετσέτα και αφήνω σε ζεστό μέρος περίπου μια ώρα..
Κάνω το ψωμί μου καρβέλια, και μπαγκέτες.
Τοποθετώ σε ταψί χαράζω, λίγο νεράκι σε κάθε ψωμί, και πασπαλίζω λίγο αλεύρι..
Σκεπάζω με πετσέτα και αφήνω να φουσκώσει 20 λεπτά..
Ψήνω το ψωμί στον αέρα για 45 λεπτά. Καλή επιτυχία!
Εκτέλεση συνταγή φωτό από κ, Zoi Papadopoulou ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ