Μοσχαράκι με μπύρα!!! Γίνεται λουκούμι !!!
1 κιλό μοσχάρι
Ελαιόλαδο 1/2 Φ.τσ.,
1 μέγαλο ξερό κρεμμύδι,
ντομάτα, και χυμό ντοματας1/2 ποτηρι,
1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης,
1 κουτάκι μπύρα,
αλάτι πιπέρι, δάφνη,και βασιλικό.
Τσιγαριζουμε το κρέας στο ελαιόλαδο μετά το κρεμμύδι μετά τη ντομάτα, μετά την πιπεριά σε φετες μετά τα υπόλοιπα υλικά, εκτός του χυμού ντοματας
Σβήνουμε με τη μπύρα και αφήνουμε λίγο να πάρει 2-3 βράσεις
Προσθέτουμε το χυμο ντοματας και 2 κσ μελι.
Χαμηλώνουμε και αφήνουμε να βράσει και να δέσει η σάλτσα.
Χρειάστηκε 3 ώρες σε μένα γιατί το μοσχαράκι ήταν ντόπιο !!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Maria XatzhstamatioyΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ