Κουλουράκια πορτοκαλιού μαλακά και αφράτα !!!
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΤΟΣΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΣΟΟΟ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΜΑ ΤΟΣΟΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
3 αυγα,
100 γρ ζαχαρη,
μισο ποτηρι χυμο πορτοκαλιων η γαλα,
μισο ποτηρι σπορελαιο,
2 κ.γ ξυσμα πορτοκαλιου,
1 βανιλια,
550 γρ αλευρι φαριναπ!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ::
Βαζουμε στο μπολ τα αυγα-ζαχαρη-ξυσμα και ανακατευουμε με συρμα!
Ριχνουμε το χυμο η γαλα-το σπορελαιο και ανακατευουμε με συρμα!
Τελος ριχνουμε.σιγα-σιγα το αλευρι βανιλια δηλαδη χουφτα -χουφτα και ζυμωνουμε σε αφρατη ζυμη!
Κοβουμε ισα κομματια τα φτιαχνουμε λεπτα κορδονια τους δινουμε το σχεδιο και στην συνεχεια βαζουμε στο μπολ ζαχαρη τα βουταμε το καθενα στην ζαχαρη και τα.βαζουμε στην λαδοκολα!
Ψηνουμε στους 200 β για 15 λεπτα!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!