Όσο γάλα έχετε τόσο γιαούρτι θά βγεί!
Περνούμε καθαρό γυάλινο βάζο αλείφουμε με ένα κουταλάκι γιαούρτι.
Χώρια ζεστάνουμε το γάλα όσο αντέχει το δάχτυλο σάς περίπου 40 βαθμούς βάζουμε σε γυάλινο βάζο που έχετε ετοιμάσει και τυλίγουμε με μάλλινο πάπλωμα.
.
Φτιάξτε το το βράδυ και πρωί είναι έτοιμο για όλες τις χρήσεις!!! Καλή επιτυχία !!!
Εκτέλεσαη φωτό συνταγή από κ. Tamila Tavdishvili Kiprianos MartzuchosΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
,