ΣΥΝΤΑΓΗ:
Βαζουμε στο πυρέξ η στο ταψι (30χ27ν) μια σειρα φρυγανιες στο πατο!!
Βραζουμε 2 ποτηρια νερο με 2 ποτηρια ζαχαρη για 4 λεπτα και σιροπιαζουμε καυτο με κουταλι σιγα-σιγα!
Κανουμε και μια ΚΡΕΜΑ με 1 λιτρο γαλα-5 κ.σ.ζαχαρη,120 γρ κορν φλαουρ και την ριχνουμε σιγα-σιγα πανω στις φρυγανιες!
Αφηνουμε να κρυωσει πολυ καλα!!
Χτυπαμε και μια ΣΑΝΤΙΓΊ:
2 φακελακια γκαρνι οπως γραφει η συσκευασια και την βαζουμε απαλα πανω στην κρυα κρεμα!!! Τελος φτιαχνουμε το ΓΛΑΣΣΟ:
Βαζουμε 250 γρ κρεμα γαλακτος να ζεσταθει και σπαμε μεσα 250 γρ σοκολατα γαλακτος η και απλη μαυρη κουβερτουρα!
Ανακατευουμε μολις πηξει κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 1 κ.σ.βιταμ!
Ανακατευουμε διαρκως μεχρι να κρυωσει και στην συνεχεια το ριχνουμε σιγα-σιγα πανω στην σαντιγυ!
Και το βαζουμε στο ψυγειο!
Eκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!