.
Πόσο εύκολο να φτιάξουμε σπιτικές κρεπούλες και να τις γεμίσουμε με οτι μας αρέσει !!!!Υλικά,
500 γραμ φρέκο γάλα
2 αυγά
1/2 κουτ γλυκού αλάτι
1/2 κουτ γλυκού ζάχαρη
1 κοφτό κουτ γλυκού μπέικιν πάουντερ
Και γύρω στις 2+1/2 αλεύρι θέλουμε ρευστό χυλο λίγο πηχτό .
.
Βάζω στο μπολ το γάλα τα αυγά την νζάχαρη το αλάτι το μπέικιν και τα ανακατεύω με το σύρμα και σιγά σιγά μετά προσθτω ανακατεύοντας το αλεύρι λίγο λίγο να μην μας σβολιάσει.
Βάζω σε αντικολλητικό τηγάνι την πρώτη φορά λίγο βούτυρο να πιάσει όλη την επιφάνεια και με την κουτάλα της σούπας ρίχνω το χυλό και κουνάω το τηγάνι πολύ γρήγορα να πάει σε όλη την επιφάνεια .
Το αφήνω για περίπου 2 λεπτά και με μία σπάτουλα την γυρίζω να ψηθεί και από την άλλη πλευρά .
Στις υπόλοιπες δεν βάζουμε βούτυρο άλλο στο τηγάνι.
.
Πρέπει να προσέξουμε κάθε φορά που θα πέρνουμε από το μείγμα να φτιάξουμε κρέπα να ανακατεύουμε καλά τον χυλό .
Σερβίρουμε με οτι μας αρέσει η γλυκό η αλμυρό.
Εγώ έβαλα τυρί γκούντα σε φέτες του τοστ και γαλοπούλα και ντομαρτίνια και το τύλιξα σε ρολό .
Τα παιδιά θέλανε μερέντα σε ολη την επιφάνεια κ ροδέλες μερέντα πασπαλισμένο με τριμμένο μπισκότο ρολό και γαρνίρισα με σοκολάτα ..γενικά ότι μας αρέσει !!!!
Φωτό συνταγή εκτέλεση από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ !!!!