Ζύμη.
ένα κουτάκι σόδα με ανθρακικό,
αλάτι,
ένα αυγό
μισό φλυτσανακι καλαμποκελαιο
αλεύρι όσο να γίνει ζύμη να μην κολλάει στα χέρια .(περίπου μισό κιλό )
.
Ζυμωνω το αφήνω λίγο να ξεκουραστεί το χωρίζω σε δύο μέρη αυτή την φορά,(άλλες φορές σε τρία μέρη).
Ανοίγω μεγάλα φύλλα που το καθένα το βάζω μπόλικο βιταμ και το διπλώνω σε πολλά μέρη βάζοντας το βουτυρακι.τα αφήνω στο ψυγείο μισή ώρα και τα ανοίγω στο ταψί μου βάζω στην μέση την γέμιση μου ,και επάνω το άλλο φύλλο.
Γεμιση..σπανακι,δύο αυγά αλάτι φέτα τυράκι ελαιολαδο.
Πανω από την πίτα βάζω βουτυρακι και την ραντίζω με λίγο νεράκι χαράζω και ψήνω σε μέτριο φούρνο 200 βαθμούς.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Boula Mpeza-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ