Το αγαπημένο μας μαριναρισμένο με κρασάκι χταποδάκι στη γάστρα με πατατούλες !!!! Ηηηηηη νοστιμιά !!!
Υλικά:
1 σκελίδα σκόρδο,
2 σφηνάκια κόκκινο κρασί,
δαφνόφυλλο,
1κ.γ. πελτέ,
ρίγανη,
ξύδι βαλσαμικό,
κόκκοι από πολύχρωμα πιπέρια,
ελάχιστο αλάτι και ελαιόλαδο.
.
Ψήνουμε σε κλειστή γάστρα χωρίς άλλα υγρά...βγάζει αρκετά!! Α
ν θέλουμε το συνοδεύουμε και με τηγανητές πατάτες ή πιλάφι.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Λαμπρινή Γιαννακοπούλου ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!