Τα λεμόνια και τα πορτοκάλια τα έστυψα τα σούρωσα και τα έβαλα σε μπουκαλάκια όταν χρειάζομαι βγάζω από την κατάψυξη και κατόπιν το διατηρώ στο ψυγείο.
Για την λεμονάδα
1 λίτρο νερό 1 κιλό ζάχαρη το βράζω να γίνει σιρόπι περίπου 3 λεπτά το αφήνω να κρυώσει καλά και προσθέτω 1 λίτρο χυμό λεμονιού το βάζω στα μπουκάλια και όταν σερβίρω το αραιώνω με νερό η ανθρακούχο νερό.
Για την πορτοκαλάδα
Μισό κιλό ζάχαρη 2 ποτήρια νερό τα βράζω και αυτά να γίνουν σιρόπι αφήνω να κρυώσει καλά και προσθέτω 6 ποτήρια χυμό πορτοκαλιού τον βάζω και αυτό στο μπουκάλι και όταν σερβίρω προσθέτω νερό η ανθρακούχο νερό.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Martha Martha