·
Το γλυκό αυτό το ονομάζω Γλυκο Nutellas Τζένη Τσανακτσίδου!!!Απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ::
Ζεσταινουμε πρωτα 300 γρ γαλα και διαλυουμε μεσα 2 κ.σ Nutella και το αφηνουμε να κρυωσει!!!!!
4 αυγα,
200 γρ ζαχαρη,
4 κ.σ.γαλα φρεσκο,
155 γρ αλευρι,
4 κ.σ.κακαο,
5 γρ μπεικιν,
1 βανιλια!!!!
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν να ασπρισουν να μην χασουν τον αφρατο ογκο τους!
Ριχνουμε το γαλα και χτυπαμε 1 λεπτο!
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε κοσκινισμενα τα υπολοιπα υλικα αλλα τα ριχνουμε σε δοσεις και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα με μαριζ!!
Λαδωνουμε το πυρεξ η ταψι(26ν) ριχνουμε το μιγμα και στην συνεχεια το ψηνουμε στους 180 β προθ αντισ.μεσαια σχαρα για 30 λεπτα!
Οταν το βγαζουμε το σιροπιαζουμε με το κρυο γαλα!
ΣΑΝΤΙΓΊ:::
Χτυπαμε 500 γρ φυτικη κρεμα σαντιγυ με 5 κ.σ.Nutella!
Χτυπαμε την κρεμα να σφιξει ελαφρως και στην συνεχεια ριχνουμε κουταλια-κουταλια την Nutella!
Και στην συνεχεια την βαζουμε πανω στο γλυκο!
Και το βαζουμε στο ψυγειο!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!