ΧΑΛΒΑΣ ΣΠΥΡΩΤΟΣ!ΧΑΛΒΑΣ ΓΕΥΣΤΙΚΟΣ!ΧΑΛΒΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ!!!
ΥΛΙΚΑ:
1 σακουλακι χοντρο σιμιγδαλι,
1 φλ.τσαγιου ελαιολαδο,
μισο κ.γ.κανελλα,
200 γρ σταφιδες!
ΣΙΡΟΠΙ:
2 και 1/2 φλ τσ.ζαχαρη,3 φλυντ τσ νερο,1 φλουδα πορτοκαλιου,1 ξυλακι κανελλας!!
Καβουρντίζουμε το λάδι με το σιμιγδάλι καλά σε μέτρια φωτιά.
Ρίχνουμε το σιρόπι κανέλα σταφίδες και ανακατεύουμε μέχρι να πιεί όλο το σιρόπι κ να ξεκολλάει από τα τοιχώματα της κατσαρόλας .
Τον βάζουμε σε φόρμα να κρυώσει .
Εκτέλαση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!