Ατομικά cheescake με σαλτσα βύσσινο.!!!
Υλικα για 25 μικρα κουπακια.
3 πακετα μπισκοτα Digestive
4 κ.σ.λιωμενο βουτηρο
500 ml κρυα κρεμα γαλακτος την πρασινη χτυπημενη σε σαντυγι.
300 γρ.τυρι κρεμα
2 κομποστες των 400 γρ.βυσσινο +2 1/2 κ σ.κορν φλαουερ+1 κ.σ.ζαχαρη αχνη.
Ετοιμαζω πρωτα την σαλτσα βυσσινο.Στραγιζω και παιρνω το ζουμι σε μια κατσαρολα και ανακατευω τον κορν φλαουερ +ζαχαρη αχνη να διαλυθουνε.Βαζω σε χαμηλη φωτια ανακατευω μεχρι να δεσει.Κατεβαζω και αφηνω να κρυωσει και ριχνω τα βυσσινα και ετοιμη.
Διαλυω τα μπισκοτα στο μουλτι τα ανακατευω με το λιωμενο βουτηρο.
Χτυπαω την κρεμα γαλακτος να γινει μια αφρατη σαντυγι προσθετω το τυρι κρεμα και ανακατευω.
Στηνω τα γλυκακια μου βαζω τα καπακακια και στο ψυγειο.
Συνταγή από κυρία Μαρινα Μισαηλιδου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ