Πάρα πολύ γευστικό εύκολο γλυκό Μασκαρπόνε !!!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΉ ΥΛΙΚΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
4 αυγά,
125 γρ ζάχαρη,
200 ml γάλα φρέσκο,
200 ml σπορελαιο,
280 γρ αλεύρι Φαριναπ,
μισό φακ.μπεικιν.
1 βανίλια!
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη 2 λεπτά!
Ρίχνουμε το γάλα και το σπορελαιο χτυπάμε 2 λεπτά!
Σταματάμε το μίξερ και τα υπόλοιπα υλικά τα ρίχνουμε σιγα-σιγα και ανακατεύουμε πολύ καλά με μαριζ χωρίς να βγάλουμε τον αέρα!
Λαδωνουμε το ταψι η πυρέξ ρίχνουμε το μίγμα και το ψήνουμε στους 200 β.προθ.αντισ μεσαία σχάρα για 30 λεπτά!
Όταν το βγάζουμε το σιροπιαζουμε με 1 ποτήρι γάλα!
ΣΑΝΤΙΓΙ:
Χτυπάμε 400 γρ κρέμα γάλακτος πλήρες με 2 κ.σ.γεματες ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ!!!
Την βάζουμε πάνω στο κρύο γλυκό!
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το μασκαρπόνε με τυρί κρέμα.
Συνταγή φωτό εκτέλεση από κυρία Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!