Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Μελιτζάνα βεντάλια !!!



Για σήμερα Μελιτζάνα βεντάλια !!!

Κόβω τις μελιτζάνες σε λωρίδες σχεδόν μέχρι πάνω ( μέχρι το κοτσάνι) τα αλατίζω και τα αφήνω για μισή ώρα για να βγάλουν το πικρό υγρό .

Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και με ένα πινέλο τα περνάω με ελαιόλαδο και βάζω σκελίδες σκόρδο τριμμένα στο τρίφτη και ψιλοκομμένα με το μαχαίρι . Τα ψήνουμε ώσπου να μαλακώσουν σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς. Τα βγάζουμε και γεμίζουμε με κατσικίσιο τυρί( μπορείτε να βάλετε μοτσαρέλα εγώ δεν είχα ) ντομάτες σε ροδέλες ρίγανη μαϊντανό και λίγο ελαιόλαδο από πάνω. Γυρνάμε στο φούρνο και ψήνουμε ώσπου να ψηθούν....

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία  Αννα Κασσανδρεια Οι Χρυσοχερες-ηδες