·
Κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο!!!
Κατσικάκι
Πατάτες
χυμό από 2 πορτοκάλια
Χυμό από 1 λεμόνι
Φρέσκο θυμάρι
Αλάτι πιπέρι λάδι
Έβαλα πρώτα το κατσικάκι μου στην γάστρα με αλάτι πιπέρι λίγο λάδι και λίγο νερό να ψηθεί λιγο απο την μια πλευρά περίπου στους 200 βαθμούς.Μετα το γυρνάω από την αλλη βάζω γύρω γύρω τις πατάτες τον χυμό από τα πορτοκάλια το λεμόνι και το θυμάρι συμπληρώνω λίγο νερό και συνεχίζω το ψήσιμο μέχρι να γίνουν οι πατάτες και να ψηθεί το κρέας μιάμιση ώρα περίπου!!! Λίγο πριν το τέλος ξεσκεπάζω να πάρει χρώμα!!!
Συνταγή από κυρία Αλεξάνδρα Κυριάκη ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ