Πιροσκί με τυρί, τυροπιτάκια και σταφιδόψωμα αφράτα με την ίδια ζύμη !!!
Ζυμη.
Βαζω σε μια λεκανιτσα 2 ποτ. χλιαρό γαλα, 1/2 ποτήρι λάδι ελαφρύ, 1 φακ. μαγια,2 κουταλάκια αλατι,1κουτ. σ. ζαχαρη και αλευρι γυρω στο κιλο.
Ζυμωνω και αφηνω να φουσκωσει περίπου 1 ωρα, βάζω γέμιση αλείφω με αυγό και ψήνω 180° προθερμασμένο φούρνο μέχρι να γίνουν ροδοκόκκινα!!!
/
Γέμιση έβαλα τυρί φέτα με λίγο στραγγιστό γιαούρτι!!!
Για σταφιδόψωμο μέσα έβαλα σταφίδες.
Τά πιροσκί γέμιση μόνο τυρί και τηγάνισμα σε μέτρια φωτιά!!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία 'Αννα ΑννούλαΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ