Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Μοσχαράκι με πατάτες κατσαρόλας !!!

Το φαγητό που θυμίζει μανούλα !!! 


 Υλικά για 4-5 μερίδες

1 κιλό μοσχάρι ..γίνετε και με χοιρινό

1 κιλό πατάτες

1 1/2 κούπα τοματοχυμό ή 3 ώριμες τριμμένες ντομάτες 

1 κουταλιά σούπας κοφτή πελτέ

1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

λίγη ζάχαρη

 
Εκτέλεση
1. Πλύντε το μοσχάρι και κόψτε το σε μερίδες μικρές. Βάλτε το στην κατσαρόλα με λίγο νερό και το κρεμμύδι, να πάρει μια δύο βράσεις. Μόλις απορροφήσει το νερό ρίξτε το ελαιόλαδο και αφήστε το μέχρι να ροδίσει απ' όλες τις πλευρές. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι,  και το τοματοχυμό ή ντομάτες και τον πελτέ . Συμπληρώστε με 2 κούπες νερό και αφήστε το να βράσει.

2. Καθαρίστε τις πατάτες και κόψτε τις σε κύβους. Όταν το μοσχάρι είναι σχεδόν έτοιμο συμπληρώστε μια επιπλέον κούπα νερό και προσθέστε τις πατάτες. Αλατίστε ξανά.

3. Μαγειρέψτε μέχρι να βράσουν οι πατάτες και το φαγητό να μείνει με τη σάλτσα του.

Εκτέλεση φωτό από κυρία Τzeni Tsanaktsidoy ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!